ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗІНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУ!

Версія для друкуВерсія для друку

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗІНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУ!

У зв'язку зі стрімким збільшенням захворювань на COVID-19 та перевантаженням медичних закладів, фахівці в галузі охорони здоров'я, підготували інформаційне повідомлення для населення:

Зазвичай симптоми вірусу SARS-CoV-2  з'являються з третього дня після зараження.

Існує декілька фаз захворювання:

1 фаза:

◉ біль в тілі

◉ біль в очах

◉ головний біль

◉ блювота

◉ діарея

◉ нежить або закладеність носа

◉ палаючі очі

◉ печіння при сечовипусканні

◉ почуття лихоманки

◉ подряпини в горлі (біль в горлі)

Дуже важливо рахувати дні появи симптомів: 1-й, 2-й, 3-й.

◉ Діяти потрібно до появи лихоманки.

Увага ! Дуже важливо пити багато рідини, особливо очищеної води, щоб позбутися сухості в горлі і очистити легені ( від 1.5 до 3л на день).

2 фаза(з 4-го по 8-й день) загострення:

◉ Втрата смаку і / або запаху

◉ Втома з мінімальними зусиллями

◉ Біль в грудях (грудна клітка)

◉ Тисне в грудях

◉ Біль в попереку (в області нирок)

Вірус вражає нервові закінчення.

Різниця між втомою і задишкою:

Задишка - це коли людина сидить - не докладаючи ніяких зусиль - і у неї задишка;

Втома - це коли людина намагається зробити щось легке і відчуває втому.

 

Необхідно багато рідини і вітаміну С.

 

3 фаза - зцілення:

◉ На 9-й день настає фаза загоєння, яка може тривати до 14-го дня (одужання).

◉ Не відкладайте лікування, чим раніше, тим краще!

Для профілактики захворювання:

• Посидьте на сонці від 15 до 20 хвилин.

• Відпочивайте і спіть не менше 7-8 годин.

• Пийте мінімум півтора літра води в день.

• Всі продукти повинні бути гарячими (не холодними).

 

Зверніть увагу на те, що pH коронавіруса коливається від 5,5 до 8,5.

Тому все, що нам потрібно зробити для знищення вірусу, - це споживати більше лужної їжі, що перевищує кислотний рівень вірусу.

Такі як:  Банани, зелений лимон → 9,9 pH;  Жовтий лимон → 8,2 pH;  Авокадо - 15,6 pH;  Часник - 13,2 pH;  Манго - pH 8,7; Мандарин - 8,5 pH; Ананас - 12,7 pH; Кресс-салат - 22,7 pH; Апельсини - 9,2 pH;

 

Наверх ↑